Itthonról már tudsz játszani a németek lottójával!

Mára már majdnem minden nemzetközi lett, nagyrészt az unión belül. Ilyen például a szabad munkavállalás, utazás személyi igazolvánnyal, netes rendelés külföldről, kintről behozott használt autó. De már lottózni is tudunk nemzetközileg! Játszhatunk a spanyolok, svédek, vagy akár a németek lottójával. Én most a német lotto fogok mesélni, mert azt próbáltam. Éltem kint Németországban és ott többször lottóztunk az ottani barátaimmal. Itt 49 számból kell 6-ot eltalálni ahhoz, hogy elvihessük a főnyereményt, ami jelenleg 4 millió euró, de ugyebár ez folyamatosan változik. Németországban lottóztam először, és csak utána próbáltam ki itthon, de valahogy a német jobban megtetszett, ezért próbáltam megkeresni az interneten, hogy van e esetleg lehetőség online játszani a német lottóval. És találtam is rá lehetőséget! Borzasztóan örültem!

Csak, hogy te is kicsit képben legyél. A német lottó több, mint 20 éves múltra tekint vissza és mindig az európai lottójátékok elitjébe tartozott. Hetente kétszer, szerdán és szombaton tartanak élőben sorsolást. A német lottó történelmében az egyszelvényes nyertesek közül 37.688.292 euró volt, amit 2006. októberében zsebelt be a lottó nyertese. Eszméletlen pénzekről van szó a német lottónál. Többek közt ezért is szeretem a németek lottóját, mert mint minden másban, itt is nagyban játszanak.

Fontos, hogy van benne egy csavar is, van egy úgynevezett „SuperZahl” is, ahol 0-9-ig kell eltalálni egy számot, ez szükséges még ahhoz, hogy valaki szert tegyen a főnyereményre. A 6 alapszám és a SzuperSzám kettő külön sorsoláson választódik ki.

Én jelenleg 1 éve lottózom rendszeresen online német lottójátékkal. Elkezdtem hirdetni is a barátaimnak, mert sokan vannak közülük, akik hasonló beállítottságúak, mint én. Itt arra gondolok, hogy szeretik a német játékokat, német dolgokat és ők is éltek kint. Azonnal rákaptak a német online lottózásra és már együtt izgulunk minden szerdán és szombatom, remélve, hogy a lehető legtöbbet nyerünk rajta és persze a játék élvezete miatt is csináljuk ezt!